Webinar Content: Giv os 1 time – så giver vi dig 9 nye måder at få ideer til dit indhold på

En gang kunne du som kommunikations- og markedsføringsansvarlig lidt groft sagt nøjes med en kraftanstrengelse en gang om året, når du skulle gøre det store hovedkatalog klar til tryk. Ja, og så måske nogle snakke i løbet af året med sælgere af annoncer og telefonbøger.

Sådan er det ikke mere.

I dag skal de fleste virksomheder og organisationer udkomme med indhold på deres egne platforme (hjemmesiden, nyhedsbrevet, LinkedIn-siden, facebook-siden, advertorials, branche-sites med partneraftaler) med meget jævne mellemrum.

Nogle hver dag. Mange en gang om ugen. Og alle mindst en gang om måneden.

Det kræver ideer til indhold. Mange ideer til indhold.

(Faktisk skal du lære at få lige så mange ideer, som en journalist, der skal skrive noget til nettet eller avisen hver dag).

Det er en udfordring for de fleste.

Derfor har vi i samarbejde med Jeannette Refstrup fra kommunikationsbureaet StrupStrup® udviklet dette helt nye webinar, som giver dig inspiration og ideer garneret med tips og tricks, der gør dit liv som indholds-ansvarlig sjovere og lettere.

Webinaret indeholder blandt andet:

  • 3 metoder, der hjælper dig til at tænke mere kreativt
  • 3 ideer, der giver dig mere indhold for dine penge og din tid
  • 3 værktøjer, der gør dit håndværk bedre

Jeannette Refstrup er uddannet journalist fra Danmarks Medie & Journalisthøjskole og har mere end 10 års dagsbladserfaring, indtil hun i 2009 sprang ud som partner i kommunikationsbureauet StrupStrup®. Hun har en Executive Master i Corporate Communication fra Aarhus BSS og sidder i bestyrelsen for Business Horsens og det socialpædagogiske opholdssted Borgmesterbakken. Hun er er tilknyttet Center for Frivilligt Socialt Arbejde som underviser i sociale medier. Her på IBA underviser hun blandt andet i Content Marketing og E-mail Marketing.

Vær med til at danne et hold!

Skriv dig op her, så giver vi dig besked, så snart vi er mange nok.

Fornavn

Efternavn

Email

Tlf:

Sådan deltager du 

Du deltager i webinaret via din computer eller tablet / smartphone.
Det er en god idé med høretelefoner, men du har ikke brug for webcam. 

Nyhedsbrev

Webinaret koster kun din mailadresse og tilmelding til vores nyhedsbrev. Du modtager linket til webinaret i din bekræftelsesmail. 

Webinaret er forbeholdt abonnenter på nyhedsbrevene fra IBA og kommunikationsbureauet StrupStrup®s nyhedsbreve. Hvis du ikke allerede får nyhedsbrevene, bliver du tilmeldt, når melder dig til webinaret. 
1- 3 hverdage efter webinaret får du slides og et link til selve optagelsen tilsendt på en mail. (Linket er aktivt i 5 dage.) 
Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at afmelde dig vores nyhedsbreve enten ved at trykke "afmeld" i bunden af vores nyhedsbreve eller ved at kontakte os på evu@iba.dk.

Afmeldingsbetingelser

Hvis du bliver forhindret i at deltage, må du gerne give besked hurtigst muligt, så en anden kan få glæde af din plads.

Kontakt

  • Andreas Bach-Laursen
    Andreas Bach-Laursen
    Lektor og uddannelsesleder