Cecilie er rigtig stolt af sin E-MBA

- At læse en E-MBA samtidig med, at jeg har passet min lederstilling, har været noget af det hårdeste, jeg har gjort. Men nu, hvor jeg har gennemført, bliver det noget af det, jeg er allermest stolt af.

Sådan siger Cecilie Rørbye, som er leder i medicinalindustrien i København og privat bor i Charlottenlund. Via IBAs online mulighed har hun på tre år læst den såkaldte E-MBA. En masteruddannelse, som svarer til en kandidatgrad – som IBA udbyder sammen med et universitet i London.

E-MBA

European Executive MBA, bedre kendt som E-MBA, er en uddannelse der giver et grundigt indblik i de mange eksterne faktorer, der har indflydelse på virksomhedens succes, konkurrenceevne og position på markedet.

Uddannelsen er for dig, der allerede har ledererfaring, og som ønsker at styrke dine internationale kompetencer.

Du får en række effektive redskaber og du lærer om:

 • Strategi
 • Økonomi
 • Ledelse
 • Marketing
 • HR

Du bliver i stand til at arbejde strategisk med virksomheden gennem researchmetoder, markedsføringsstrategi og medarbejderressourcer.

Al undervisning på uddannelsen foregår på engelsk og online.

Læs om E-MBA, som Cecilie har taget, hvor al undervisning er online >>

Her står Cecilie med studiekammeraten Hardy Rusbjerg, som hun mødte for første gang til dimissionen.

En særdeles brugbar uddannelse

- Jeg bruger det, jeg har lært, hver dag, siger Cecilie, som forinden følte, at hun stod et sted i sin karriere, hvor hun trængte til at få sin teori pudset af.

Hun søgte mere viden som leder, men blev i tvivl, da hun læste om den fleksible onlineuddannelse. For ville det kunne lade sig gøre at lære det hele uden at møde hverken undervisere eller medstuderende fysisk?

- Min bekymring blev gjort til skamme, for så længe man selv er om sig, så kan man sagtens få gode studiekammerater. Man har mange muligheder for at tale sammen undervejs – ikke mindst via Skype, fortæller den 53-årige Cecilie.

Cecilie var selv meget i tvivl om det at læse en E-MBA. Men hun har kun ros til over for IBA og synes, ”at det har været styret meget professionelt og inspirerende”. 

”The Never Ending Story”

Hun fandt blandt andet sammen med studiekammeraten Hardy Rusbjerg fra Vejle, som hun har sparret med undervejs på uddannelsen. Men først til dimissionen i slutningen af januar – mødtes de to ”in person” første gang. Men de har Skypet og talt i telefon sammen i adskillige timer gennem årene.

Den dag – var det også første gang, at Cecilie så IBA. Men til gengæld har hun besøgt universitetet i London undervejs, hvilket var en stor oplevelse for hende.

- Jeg er meget nysgerrig af natur. Så det med at lære nyt er lidt ”The Never Ending Story” for mig, smiler hun.

Kontakt

 • Keld Hvam
  Keld Hvam
  Academic Advisor and Developer (E-learning, Bachelor and Master)
 • Sanne Norman Nielsen
  Sanne Norman Nielsen
  Direktionssekretær
Hardy Rusbjerg
- Jeg er helt sikkert blevet en bedre leder, mens jeg har læst min E-MBA.
Hardy Rusbjerg
Har læst E-MBA 2016-2019
Læs Hardys historie >>