Business Danmark Tilmelding til karriere- og uddannelsesplan

Går du med tanker om at opgradere din profil med henblik på at tage skridtet videre i din karriere? Og er du nysgerrig på, hvilke muligheder du har i forhold til at efteruddanne dig? 

Så kan et karrieremøde, hvor vi sammen kigger på dine muligheder og skræddersyer en uddannelsesplan måske være noget for dig. 

På IBA Erhvervsakademi Kolding, Copenhagen Business Academy eller UCN act2learn Aalborg er uddannelseskoordinatorer klar til at vejlede dig ud fra dine individuelle kompetencer og behov. Målet er at få sammensat en uddannelsesplan, der passer til dig og dine uddannelsesdrømme.

Vær med til at danne et hold!

Skriv dig op her, så giver vi dig besked, så snart vi er mange nok.

Fornavn

Efternavn

Email

Tlf:

Bemærk

 • Uddannelserne udbydes i samarbejde med cphbusiness - Copenhagen Business Academy, UCN act2learn Aalborg og IBA Erhvervsakademi Kolding.
 • Når du tilmelder dig en af uddannelserne, giver du samtidig din accept af, at IBA udveksler personoplysningerne fra din tilmelding med cphbusiness - Copenhagen Business Academy eller UCN act2learn Aalborg. Personoplysningerne bruges kun til kursusadministration.
 • Det valgte uddannelsessted varetager orientering og vilkår omkring tilmelding samt fakturering.
 • Personoplysningerne udveksles ligeledes med Business Danmark.

Samarbejdspartnere

Vi er stolte af vores mange samarbejdspartnere, der underviser på uddannelsen. Et samarbejde, som altid sikrer os den nyeste viden på området.

Vi ringer til dig

Du udfylder formularen her

Når vi har modtaget den udfyldte formular, så ringer vi til dig for at aftale en tid til et møde.

Mødet vil foregå hos cphbusiness - Copenhagen Business Academy, UCN act2learn Aalborg, IBA Erhvervsakademi Kolding.eller online.

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at ringe på tlf. 72 11 82 89 eller sende en mail til laje@iba.dk - så hjælper vi dig videre. 

Kontakt

 • Lene Albæk Jensen
  Lene Albæk Jensen
  Uddannelseskoordinator. Akademiuddannelser & aftenhold
 • Malene Schøning Hansen
  Malene Schøning Hansen
  Uddannelseskoordinator