Webinar

Half Double i projektlandskabet

På webinaret får du indsigt i en helt ny måde at gribe projektledelse an på. Vi ser nærmere på, hvordan der skabes værdi i et projekt helt fra starten - og hvordan du kan gennemføre et projekt på halv tid med den dobbelte effekt. Metoden Half Double adskiller sig ved at være en hybrid tilgang, der kombinerer det klassiske med nyere agile metoder. 

Vær med til at danne et hold!

Skriv dig op her, så giver vi dig besked, så snart vi er mange nok.

Fornavn

Efternavn

Email

Tlf:

På webinaret ser vi nærmere på, hvor Half Double placerer sig i projektlandskabet, og hvordan der kan trækkes tråde til allerede eksisterende metoder som fx SCRUM. Webinaret er for både nye projektledere og for erfarne projektledere, der ønsker input til, hvordan metoden Half Double kan bruges. 

På webinaret kommer vi ind på:

  • Principperne i Half Double-metoden
  • Hvordan Half Double passer ind i projektlandskabet
  • Hvordan Half Double spiller samme med andre metoder.

Sådan deltager du 

Du deltager i webinaret via din computer eller tablet / smartphone.
Det er en god idé med høretelefoner, men du har ikke brug for webcam. 

Tilmeld dig webinaret og modtag vores nyhedsbreve

Ved tilmelding af nyhedsbreve fra IBA Erhvervsakademi Kolding accepterer du samtidig, at vi indsamler, behandler og opbevarer oplysninger om dig.

Hvad gør vi med dine oplysninger?
Når du tilmelder dig vores nyhedsbreve, indsamler og opbevarer vi oplysninger om dit navn, emailadresse og eventuelt mobilnummer. Når du modtager vores nyhedsbreve, indsamler og opbevarer vi oplysninger om, hvorvidt du åbner nyhedsbrevene, hvilke links du klikker på, og hvilken type telefon/computer/tablet du åbner fra. Oplysningerne indsamler, opbevarer og behandler vi for at kunne administrere din tilmelding, så vi kan sende dig nyheder, invitationer og informationer. Retsgrundlaget er dit samtykke jf. Databeskyttelsesforordningens art 6, stk. 1. IBA videregiver ikke oplysningerne til andre end den nyhedsbrevudbyder, som vi bruger til at udsende nyhedsbrevene.

Du kan altid let afmelde dig vores nyhedsbreve
Du kan til enhver tid afmelde dit abonnement og derved trække dit samtykke tilbage. Det kan du gøre ved at klikke på linket ”Afmeld”, som du finder nederst i nyhedsbrevene. Hvis du afmelder dig, stopper vi med at sende dig nyhedsbreve, og vi sletter din mailadresse. Læs mere om, hvordan vi behandler dine personoplysninger.

Niveau

Webinaret er ikke et kursus eller en uddannelse, og du får ikke et bevis for din deltagelse.

Kontakt