Online uddannelse

Anja har taget sin mastergrad online

Den 46-årige Anja Muus er i forvejen uddannet civiløkonom og har en bachelor i international marketing, da hun i sommeren 2016 dimitterer fra IBA.

I 2013 begyndte hun at drømme om at tage en uddannelse mere. En akademisk uddannelse, som kunne styrke hende og højne niveaet, når hun stod og underviste på handelsgymnasiet i Aabenraa.

Anja Muus undersøgte tilbuddene hos flere universiteter. Men her skulle hun møde op til forelæsninger med jævne mellemrum. Og det var bare så hulens svært at få passet ind i sit eget arbejdsskema. 

Online uddannelser

IBA har med succes kørt online uddannelser i 20 år.

Vi udbyder uddannelserne i tæt samarbejde med Leeds Beckett University.

Uddannelserne er internationale - både i indhold og med internationale forretningsfolk fra hele verden som studerende.

Der er total fleksibilitet: Man bestemmer selv hvorfra, og hvornår man arbejder. 

Læs mere om alle IBAs online-uddannelser.

Anja Muus kaster sin dimissionshat op i luften.

Anja Muus færdiggjorde i 2016 en ”Master of Science in International Business” online, mens hun passede sit fuldtidsjob. Den nye uddannelse gav hende også et helt nyt job hos Fleggaard.

Det kan praktisk lade sig gøre

Så da hun hørte om muligheden for at tage en ”Master of science” online hos IBA, slog hun til.

- Online uddannelser er indrettet på, at ingen af os skal møde op fysisk. Så det var langt lettere rent praktisk at passe sammen med et fuldtidsjob som underviser, fortalte Anja Muus fra Tønder til dimissionen. 

Fra 2013 til 2016 læste Anja, skrev opgaver, deltog på webinarer, fik feedback fra sine undervisere, skrev sammen med sine medstuderende i hele verden og ikke mindst var til eksamen. 

Alt sammen fra sin egen stue via computer og webcam. 

Anja Muus sidder ved et springvand.

Anjas nye viden og kompetencer lokkede hende over i et helt nyt job. For per 1. august 2016 blev hun ansat som projektleder med fokus på forretningsudvikling hos Fleggaard Leasing i Padborg.

Eksempler fra hele verden

Det tekniske er foregået smertefrit for Anja, og hun har uden problemer fået it-løsningerne til at virke. Derudover ser hun endnu flere fordele ved at læse online:

- Ved at danne netværk med studerende fra hele verden har jeg fået interessante informationer om, hvordan virksomhederne agerer ude i verden. Ret hurtigt lærer man jo hinanden at kende i gruppen, så man får diskuteret mange af problemstillingerne i forbindelse med opgaverne.

Anja Muus modtager sit bevis.

I slutningen af juni 2016 kunne en stolt Anja Muus modtage sit eksamensbevis til IBAs dimission på Koldinghus. Så nu har hun en ”Master of Science in International Business” øverst på CV’et. 

Du skal drive dig selv

Her bagefter er det umuligt at sige præcist, hvor meget fritid hun har brugt på at studere i de seneste to et halvt år.  Men med armen vredet om på ryggen vurderer hun, at hun har brugt cirka 15 timer om ugen. I gennemsnit. For hun har knoklet mere, da hun skrev sit speciale, men hun har jo også holdt ferier m.m.

Og hun understreger da også, at hvis man, som hun, vælger at læse online, så kræver det, at man kan holde sig selv i nakken, for det er jo helt op til en selv, hvad man vil have ud af det.

Anja Muus står sammen med Rektor Niels Egelund og uddannelses leder Keld Hvam.

Anja Muus har læst sin nye akademiske uddannelse på rekordtid. På to et halvt år har hun fået sin "Master of Science" ved at læse 15 timer om ugen derhjemme i gennemsnit. (Her er hun fotograferet med uddannelsesleder Keld Hvam til højre og rektor for IBA, Niels Egelund, til venstre.)

Et stemningsbillede fra dimissionen.

Anja fik overrakt sit eksamensbevis til dimissionen i juni 2016. En dimission som IBA traditionen tro holder på Koldinghus.

Læs mere om Anjas uddannelse - en Master of Science in International Business

10-08-2016
 

Kontakt

  • Keld Hvam
    Keld Hvam
    Academic Advisor and Developer (E-learning, Bachelor and Master)
Anja Muus
- Ved at danne netværk med studerende fra hele verden fik jeg interessante informationer om, hvordan virksomhederne agerede ude i verden. Ret hurtigt lærte vi jo hinanden at kende i studiegruppen.
Anja Muus
Nu projektleder med fokus på forretningsudvikling hos Fleggaard Leasing
Master of Science in International Business
Anja har taget sin mastergrad online på IBA