Aftenhold

Aftenhold får job-, familie- og uddannelseskabalen til at gå op

Ofte har mange måske lyst til at ligge og dase lidt om aftenen efter en lang dag i fuld fart med arbejde, kørsel, madlavning og familie. Men der er faktisk også en del, der drager til IBA for at uddanne sig på vores aftenhold. Og med hjælp fra inspirerende undervisning, gode klassekammerater og rigeligt med kaffe er der et stort udbytte og masser af energi at hente. Sådan lyder det fra Brian Pedersen, der arbejder som slagter hos Danish Crown i byen Blans ved Sønderborg.

Fakta

Aftenhold

Læs mere om akademiuddannelser på aftenhold her.

Her ses Brian Pedersen sidde på IBA om aftenen. Man kan se alle de flotte lys fra bygningerne udenfor.

Brian Pedersen har gennemført alle sine fag på aftenhold. Det passer nemlig perfekt ind i hans skema.

Han er efteråret 2021 i fuld gang med en akademiuddannelse i ledelse, der er en af flere uddannelser med aftenhold. Og for ham passer tidspunktet perfekt.

- Det giver mig mulighed for både at passe mit arbejde om dagen, være sammen med familien efter arbejde og så smutte på uddannelse – uden at det går ud over det ene eller det andet. Det er kanon, lyder det fra Brian Pedersen.

 - Og selvom det er aften, så er folk klar på det. Det er jo voksne mennesker, der gerne vil det. Med vidt forskellige baggrunde. Det er inspirerende at høre om de andres hverdag og udfordringer.

Der er god stemning i klasse lokalet. Her ses Brian Pedersen snakke med sin sidekammerat.

Brian Pedersen får meget ud af sparringen med de andre studerende, der har en helt anden baggrund og hverdag.

Input til hele ugen

Han har inden længe gennemført en hele akademiuddannelse på aftenhold. Ud over fleksibiliteten er han også glad for den effekt, det har på arbejdet i dagene efter mandag aftens undervisning.

- Undervisningen giver selvfølgelig en masse input, jeg tager med hjem. Og jeg tager dem også med på arbejde i løbet af ugen. Her reflekterer jeg over de værktøjer, jeg har fået, og hvordan de kan bruges i konkrete situationer i løbet af arbejdsdagen. Det giver meget, siger han.

Uddannelse skal booste karrieren 

Selvom han allerede kan bruge en masse fra uddannelsen, håber han også, at den på sigt hjælper ham til nye ansvarsområder hos Danish Crown. Med akademiuddannelsen i Ledelse lærer han blandt andet om strategisk lederskab, coaching, konflikthåndtering, projektledelse og meget mere. Det giver ham et stærkt afsæt til næste skridt i karrieren.

- Danish Crown bakker op om, at vi uddanner os, og de er åbne og villige til at lytte. Det er vigtigt, siger Brian Pedersen og sender også rosende ord i retning af IBA:

- Det er nogle rigtig dygtige, praksisorienterede undervisere, der er gode til at lære fra sig. De får mig til at tænke: ”Okay, er det ikke sværere end det?”. Det har virkelig været brugbart. Og så tager alle sig tid til os studerende og er villige til at hjælpe, lyder det.

Lyder en uddannelse om aftenen som noget for dig? Så kan du se en holdoversigt lige her.

01/11/2021

Læs her, hvordan Brian brugte sin akademiuddannelse til at blive teamleder hos Stryhns
Læs her, hvordan Brian brugte sin akademiuddannelse til at blive teamleder hos Stryhns
Læs mere her >>