Vi er stolte af vores mange samarbejdspartnere på uddannelsen - et samarbejde som altid sikre os den nyeste viden på området.

Morgendagens Salg

Danske B2B-virksomheder har et stort uudnyttet vækstpotentiale, som deres salgsafdelinger kan hjælpe dem med at forløse ved at arbejde mere strategisk og professionelt med sit salg.

Det var en del af konklusionen på forskningsprojektet “Morgendagens Salg”, som er gennemført af Mogens Bjerre fra CBS (Copenhagen Business School), Customer Agency i samarbejde med DI Handel og Business Danmark, der organiserer salgs- og marketingansatte.

Forskningen identificerede også 7 salgsudfordringer, som mange salgsafdelinger oplever i dag, og 7 salgsdyder, som er forskningens svar på, hvordan udfordringerne kan løses. Salgsdyderne er arbejder ind i Smart Academys salgsuddannelse.

Læs mere om ”Morgendagens Salg” 

Indledende kurser

Vil du forbedre dit grundlag for at gennemføre akademiuddannelsen, kan vi anbefale dig at vælge et indledende kursus først. Indledende kurser anbefales særligt, hvis det er længe siden du har studeret eller hvis du vælger et nyt fagområde.

Du finder information om kurserne her

Optagelseskrav

Du skal have en gymnasial uddannelse, en grunduddannelse for voksne (GVU), en relevant erhvervsuddannelse (EUD) eller relevant uddannelse på tilsvarende niveau samt minimum 2 års relevant erhvervserfaring for at blive optaget.

Herudover optager vi ansøgere, der har andre uddannelsesmæssige forudsætninger, der kan sidestilles med adgangskravene. Desuden ansøgere der efter en individuel kompetencevurdering vurderes at have realkompetencer, der svarer til adgangskravene.

Kontakt

 • Charlotte Bøgel Hald
  Charlotte Bøgel Hald
  Uddannelseskoordinator. Akademiuddannelser daghold
 • Lene Albæk Jensen
  Lene Albæk Jensen
  Uddannelseskoordinator
 • Jane Boysen Damgaard
  Jane Boysen Damgaard
  Uddannelseskoordinator. Diplomuddannelser og Akademiuddannelser
 • Isabel Garde-Hansen
  Isabel Garde-Hansen
  Uddannelseskoordinator