Logoer af samarbejdspartnere

Vi er stolte af samarbejdspartnerne på vores mange uddannelser. Samarbejdet sikrer os altid den nyeste viden på området.

Morgendagens Salg

B2B-virksomheder på det danske marked har et stort uudnyttet vækstpotentiale. Det potentiale er noget, som salgsafdelingerne i virksomhederne kan være med til at forløse ved blot at arbejde mere professionelt og strategisk med salg. 

Det konkluderede man ud fra forskningsprojektet “Morgendagens Salg”, som Mogens Bjerre fra CBS (Copenhagen Business School) og Customer Agency står bag i samarbejde med DI Handel og Business Danmark, der organiserer salgs- og marketingansatte.

Ud fra forskningen har man udpeget syv salgsudfordringer, som mange salgsafdelinger støder på i arbejdet med salg. Som en hjælp til at løse disse salgsudfordringer, kan salgsafdelinger gøre klogt i at bruge de syv salgsdyder, som er forskningens svar på succesfuldt salgsarbejde. Disse syv salgsdyder er arbejdet ind i IBAs salgsuddannelse. 

Du kan læs mere om ”Morgendagens Salg” og de syv salgsdyder her >>

Indledende kurser

Vil du forbedre dit grundlag for at gennemføre akademiuddannelsen, kan vi anbefale dig at vælge et indledende kursus først. Indledende kurser anbefales særligt, hvis det er længe siden du har studeret eller hvis du vælger et nyt fagområde.

Du finder information om kurserne her

Optagelseskrav

Du skal have en gymnasial uddannelse, en grunduddannelse for voksne (GVU), en relevant erhvervsuddannelse (EUD) eller relevant uddannelse på tilsvarende niveau samt minimum 2 års relevant erhvervserfaring for at blive optaget.

Herudover optager vi ansøgere, der har andre uddannelsesmæssige forudsætninger, der kan sidestilles med adgangskravene. Desuden ansøgere der efter en individuel kompetencevurdering vurderes at have realkompetencer, der svarer til adgangskravene.

Kontakt

 • Charlotte Bøgel Hald
  Charlotte Bøgel Hald
  Uddannelseskoordinator. Akademiuddannelser daghold
 • Lene Albæk Jensen
  Lene Albæk Jensen
  Uddannelseskoordinator
 • Jane Boysen Damgaard
  Jane Boysen Damgaard
  Uddannelseskoordinator. Diplomuddannelser og Akademiuddannelser
 • Isabel Garde-Hansen
  Isabel Garde-Hansen
  Uddannelseskoordinator