På transport og logistik uddannelsen lærer du om:

I løbet af uddannelsen får du en dybdegående viden om forsyningskæden fra produktion til forbrug, der gør dig i stand til at navigere i virksomhedens og dine egne logistiske udfordringer på et konkurrencepræget marked.

Du bliver rustet til at arbejde med optimering af forsyningskæden og de strategiske aspekter i forbindelse med forsyning, produktion og distribution.

To retninger - vælg transport eller indkøb

På akademiuddannelsen i international transport og logistik skal du vælge mellem to retninger: Transport eller indkøb. Det giver dig mulighed for at målrette din uddannelse mod dine egne og virksomhedens behov og interesser.

Gode jobmuligheder

Med en akademiuddannelse i international transport og logistik bliver du godt rustet til at arbejde med handel på tværs af grænser med særligt fokus på transportleddet. Efter uddannelsen kan du eksempelvis få job som speditør, analytiker eller konsulent.

Uddannelsens opbygning

Denne transport og logistik uddannelse består af:

 • To fælles obligatoriske moduler
 • Obligatoriske retningsbestemte moduler
 • Et antal valgfrie moduler
 • Et afgangsprojekt
Tag et webinar

Fag

Obligatoriske fag - i alt 20 ECTS:


Obligatoriske fag på retningen Indkøb:

 

Obligatoriske fag på retningen Transport:

Afgangsprojekt - 10 ECTS

Bemærk, at de valgfrie fag kan vælges frit mellem fagene inden for fagområdet International transport og logistik, samt at de som minimum skal udgøre det ECTS point krav din studieretning har oplyst. Du har desuden mulighed for at vælge fag fra andre fagområder også. Valgfagene afhænger udelukkende af dit valgte fokusområde på uddannelsen.

Når du har afsluttet 60 ECTS, er du akademiuddannet i International transport og logistik. Det svarer til en kort videregående uddannelse.

Indledende kurser

Vil du forbedre dit grundlag for at gennemføre akademiuddannelsen i International transport og logistik, kan vi anbefale dig at vælge et indledende kursus først. Indledende kurser anbefales særligt, hvis det er længe siden du har studeret eller hvis du vælger et nyt fagområde.

Du finder information om kurserne her

Optagelseskrav

Du skal have en gymnasial uddannelse, en grunduddannelse for voksne (GVU), en relevant erhvervsuddannelse (EUD) eller relevant uddannelse på tilsvarende niveau samt minimum 2 års relevant erhvervserfaring for at blive optaget. Relevant erhvervserfaring dokumenteres via CV.

Herudover optager vi ansøgere, der har andre uddannelsesmæssige forudsætninger, der kan sidestilles med adgangskravene. Desuden ansøgere der efter en individuel kompetencevurdering vurderes at have realkompetencer, der svarer til adgangskravene.

Kontakt

 • Lene Albæk Jensen
  Lene Albæk Jensen
  Uddannelseskoordinator. Akademiuddannelser & aftenhold
 • Gitte Valentin Sørensen
  Gitte Valentin Sørensen
  Uddannelseskoordinator og administrativ leder. Akademi- og diplomuddannelser
 • Charlotte Bøgel Hald
  Charlotte Bøgel Hald
  Uddannelseskoordinator. Akademiuddannelser daghold
Monika Nitz-Petersen
- Det er meget praksisnært, og jeg har jo arbejdet med cases fra min dagligdag og virkelighed. Det har både givet mig og virksomheden udbytte undervejs, og det er en rigtig god oplevelse for alle
Monika Nitz-Petersen
Procurement assistant hos DLG
Har gennemført akademiuddannelsen International transport og logistik
Læs om Monikas udbytte på uddannelsen her
Sådan får Brian tid til job, familie og uddannelse