Installationsbranchens lederuddannelse

Afgangsprojekt - Installationsbranchens lederuddannelse

Skriftlig opgave med udgangspunkt i dig og din virksomheds hverdag.

Sidste skridt mod din akademiuddannelse i ledelse er dit afgangsprojekt.

I afgangsprojektet samler du trådene fra de forskellige fag. Her skal du vise, at du på et systematisk og analytisk grundlag kan gennemføre en praksisorienteret opgaveløsning, som tager udgangspunkt i din hverdag og dermed er direkte anvendelig i din virksomhed bagefter. Projektet tager nemlig udgangspunkt i din virksomhed og daglige arbejde samt de fag, du har arbejdet med i løbet af din uddannelse.

IBA og Solar logo

Installationsbranchens lederuddannelse er udarbejdet i et samarbejde mellem IBA Erhvervsakademi Kolding og Solar A/S.

Sådan forløber dit afgangsprojekt på Installatørbranchens lederuddannelse

Dit afgangsprojekt er individuelt, og du får en personlig vejleder, som følger dig og dit projekt gennem hele forløbet.

Afgangsprojektet sættes i gang med et webinar, hvor du sammen med resten af holdet får undervisning i, hvordan et afgangsprojekt bygges op, hvad det skal indeholde osv. Herefter aftaler du individuelle møder med din vejleder frem til aflevering af projektet.

Ud over vejledning har du også adgang til en onlinemateriale, hvor du finder nyttige videoer og alt det materiale, du har brug for til dit afgangsprojekt.

Afgangsprojektet afsluttes med en mundtlig eksamen, hvor du præsenterer din skriftlige opgave for din vejleder og en censor.

Niveau

Installationsbranchens lederuddannelse er en del af Akademiuddannelsen i Ledelse. En akademiuddannelse svarer til en kort videregående uddannelse.
Hvis du gerne vil tage en hel Akademiuddannelse, kan du tage et ekstra akademifag samt et afgangsprojekt, og dermed få en Akademiuddannelse i Ledelse.

Studieordning

Studieordning pr. 1. januar 2023 

AU i Ledelse (pdf)

Studieordning 2022 revideret juni 2022

AU i Ledelse (pdf)

Studieordning pr. 24. marts 2022

AU i Ledelse (pdf)

Økonomi & Tilskud

Der findes en række kompetencefonde, som kan give tilskud til din efteruddannelse. Det reducerer virksomhedernes udgifter til efteruddannelse.

Vidste du fx, at langt de fleste, der er omfattet af en privat overenskomst på LO-området, har ret til gratis uddannelse?

Hvis du er i job, kan du også søge Statens Voksen Uddannelsesstøtte (SVU) til rigtigt mange af de uddannelser, du finder på IBA Erhvervsakademi Kolding.

Er du faglært eller ufaglært, har du mulighed for at få betalt din efteruddannelse på akademiniveau med op til 10.000 kr. om året.

Læs mere om dine muligheder for tilskud til efteruddannelse.

Realkompetencevurdering

Har du viden og erfaringer, men aldrig fået et papir på det? Så bør du overveje at få en realkompetencevurdering.

Realkompetencer er den viden, de færdigheder og de kompetencer, du på forskellig vis har erhvervet uden for det officielle uddannelsessystem. Hvis du får anerkendt disse kompetencer, får du et bevis.

Læs om realkompetencevurdering >>

Afmeldingsbetingelser

Eventuel afmelding til uddannelsen kan ske gebyrfrit indtil 14 dage før undervisningsstart. Sker afmelding herefter og frem til uddannelsesstart, bliver du faktureret DKK 500,- i afmeldegebyr. Afmelder du dig efter uddannelsesstart, faktureres det fulde beløb.

Ved dokumenteret sygdom,­ afslag på Statens Voksen Uddannelsesstøtte (SVU) eller afslag fra a-kasse/jobcenter, ­kan afmelding ske gebyrfrit helt op til første undervisningsdag.

Kontakt

  • Malene Schøning Hansen
    Malene Schøning Hansen
    Uddannelseskoordinator