Adfærdsdesign der skaber forandringer

På denne workshop får du forståelse for psykologien bag at ændre adfærd. Mere specifikt zoomer vi ind på, hvordan man påvirker menneskers adfærd inden for salg, markedsføring og organisationsudvikling.

Der er ingen hold i øjeblikket.

Giv mig besked, når jeg kan tilmelde mig næste hold

Fornavn

Efternavn

Email

Tlf:

Morten Münster er forfatter og direktør i The Nudging Company.

Workshoppen handler om:

1. Hvorfor er mennesker er så irrationelle – og hvad vi skal gøre ved det

Langt de fleste af vores strategier, modeller og initiativer er bygget til en utopi af et menneske. Et rationelt overmenneske med perfekt sideskilning, der aldrig laver fejl og har uanet energi. I virkeligheden er mennesker langt mere irrationelle. Det giver en del problemer - men det er også en af de største potentialer. Vi ser på, hvordan man kan bruge menneskets irrationelle side som en konstruktiv mulighed til at ændre adfærd.  
 

2. Fem adfærdsprincipper, du kan gå direkte tilbage og bruge i din hverdag, når du skal påvirke dine stakeholderes adfærd

På dagen ser vi på konkrete adfærdsprincipper, der styrer menneskelige adfærd. Når du kender dem, kan du påvirke adfærd mere effektivt.
 

3. Metode til at komme i gang

På dagen vil et centralt element være, hvordan man sætter teorien ind i en praktisk ramme, så du har større mulighed for at implementere disciplinerne, når du kommer hjem.

Dit udbytte:

  • Ny viden om virkelige menneskers reaktionsmønstre
  • Konkrete redskaber og inspiration til at ændre stakeholdernes adfærd
  • En enkel metode til at bringe de nye begreber ud i virkeligheden 

Om underviseren

Morten Münster er direktør i The Nudging Company og forfatter til to bøger om adfærd: ’Personlig Indflydelse’ og ’Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag’. Til daglig arbejder han med adfærdsdesign i praksis for kunder som fx Adidas, YouSee, Novo Nordisk, NATO, Leo Pharma, Rådet for Sikker Trafik og en række offentlige institutioner.

Ansøgningsfrist

Daghold:
2 uger inden studiestart.

Aftenhold:
Tilmeldingsfristen fremgår af det enkelte hold.

Hvis der er ledige pladser, optager vi studerende helt frem til første undervisningsdag.

Kun hold med ledige pladser vises på hjemmesiden.

Afmeldingsbetingelser

Eventuel afmelding til uddannelsen kan ske gebyrfrit indtil 14 dage før undervisningsstart. Sker afmelding herefter og frem til uddannelsesstart, bliver du faktureret DKK 500,- i afmeldegebyr. Afmelder du dig efter uddannelsesstart, faktureres det fulde beløb.

Ved dokumenteret sygdom,­ afslag på Statens Voksen Uddannelsesstøtte (SVU) eller afslag fra a-kasse/jobcenter, ­kan afmelding ske gebyrfrit helt op til første undervisningsdag.