BOOST din Karriere med LinkedIn

Sociale medier rummer mange muligheder, men også mange faldgruber – særligt i professionelt regi. Her ser vi nærmere på, hvordan du kan udnytte din LinkedIn profil optimalt og give din karriere et boost.

Med en opdateret og målrettet profil på LinkedIn kan du sikre, at du kommer i kontakt med de rette personer og virksomheder, som kan hjælpe dig videre i din karriere.

Der er ingen hold i øjeblikket.

Giv mig besked, når jeg kan tilmelde mig næste hold

Fornavn

Efternavn

Email

Tlfnr.

På webinaret gennemgår vi de vigtigste funktioner på LinkedIn og giver dig tips til, hvordan du optimerer din profil og bruger LinkedIn aktivt som værktøj til at få kontakter, branchekendskab og markedsinsigt. Jo skarpere din profil er, des mere sikker er du på at skabe kontakter, der kan hjælpe dig til dit næste karriereskridt.

Du lærer om:

  • LinkedIn funktioner
  • Optimering af din profil
  • Målsætning

Vært

Indlægsholder Ole Bach Andersen rådgiver til daglig virksomheder om online strategi og professionel brug af sociale medier. Han driver virksomheden Newsperience, holder forerdrag, workshops og rådgiver sælgere og salgsteams i Salg med LinkedIn.

Du deltager i webinaret via din computer eller via din tablet/smartphone. 

Nyhedsbrev

Webinaret er forbeholdt abonnenter til vores nyhedsbrev. Hvis du ikke allerede får nyhedsbrevet, bliver du automatisk tilmeldt. Du kan til enhver tid afmelde dig igen ved at trykke "afmeld" i bunden af vores nyhedsbrev.

Sådan deltager du

Du deltager i webinaret via din computer eller via din tablet/smartphone. Det er en god idé med høretelefoner, men du har ikke brug for webcam.

Niveau

Webinaret er ikke et kursus eller en uddannelse, og du får ikke et bevis for din deltagelse.

Afmeldingsbetingelser

Hvis du bliver forhindret i at deltage, må du gerne give besked hurtigst muligt, så en anden kan få glæde af din plads.