Web Marketing Manager

Du får en allround uddannelse om SEO, sociale medier, e-mail marketing, annoncering på nettet, usability, digital strategi og konverteringsoptimering.

Social Media Advisor

Med konkrete værktøjer bliver du i stand til at gøre de sociale medier til en integreret del af virksomhedens hverdag, så du kan skabe synlige resultater.

Facebook Ad Manager

Kom helt ind under huden på Facebooks annoncesystem! Du lærer både, hvordan du kan understøtte virksomhedens daglige kommunikation, men også hvordan du kører større salgs- og brandingkampagner med konkrete, målbare resultater.

E-mail marketing

Bliv klog på kampagneplanlægning, konverteringsrater og klare budskaber, så du på en nem og billig måde kan skabe meget mere salg med din markedsføring.

Web Content Designer

Du lærer om Content Marketing og arbejder både praktisk med at producere content til nettet og med at udvikle virksomhedens content strategi.

Content Marketing (online)

Du lærer de nyeste værktøjer til at producere relevant indhold, der både styrker kundeloyaliteten og tiltrækker nye kunder til virksomheden.   

Digital markedsføring med undervisning dag eller aften

Du får grundlæggende forståelse for online marketing, og bliver i stand til at håndtere alt fra webanalyse og udvikling af strategier til planlægning og udførelse af konkrete aktiviteter.

App Designer

På dette kursus lærer du at designe mobile apps, der sælger. Uddannelsen er bygget op om konkrete øvelser, hvor du får lov til at træne dine egne evner som app-designer.

Webdesigner

På denne uddannelse lærer du at anvende relevante designprincipper og strukturere information, så du kan skabe succesfulde brugeroplevelser på såvel virksomhedens website som på dens andre online kommunikationskanaler.

Digital markedsføring med Google Analytics certificering. For ledige

Lær hvordan du planlægger, gennemfører og evaluerer online marketingprojekter. Du kommer fx til at berøre emner som sociale medier, Google AdWords og Analytics, SEO og e-mail marketing.

Kontaktpersoner

  • Charlotte Bøgel Hald
    Charlotte Bøgel Hald
    Uddannelseskoordinator. Akademiuddannelser daghold