Kommunikation i praksis

Med en kommunikationsuddannelse lærer du at omsætte kommunikationsteori til handling, at formulere dig på forskellige medieplatforme, samt at præsentere dit budskab klart og tydeligt.

Præsentationsteknik

På dette kursus styrker du din personlige kommunikation og gennemslagskraft og lærer, hvordan du styrer nervøsiteten, når du står foran større forsamlinger.

Public Relations Manager

Du bliver præsenteret for alle de vigtigste teknikker og spilleregler inden for PR og du lærer at lægge den rette mediestrategi, samt at forebygge krisesituationer.

Strategisk kommunikation

Du bliver i stand til at planlægge og gennemføre kommunikationstiltag, der afspejler virksomhedens strategi og styrker såvel den interne, som eksterne kommunikation.

Fundraising Manager

På denne uddannelse lærer du, hvordan du får flere midler hjem til virksomheden. Du får god indsigt i fundraising og værktøjer til, hvordan du vinder den intense kamp om støttemulighederne.

Tekstforfatter

Du styrker dine skriftlige kompetencer og din kontakt med interessenterne og bliver skrap til at planlægge, udføre og evaluere på virksomhedens kommunikation.

Kontaktpersoner

  • Charlotte Bøgel Hald
    Charlotte Bøgel Hald
    Uddannelseskoordinator. Akademiuddannelser daghold