Eksportsælger 2.0

Vil du gerne skabe endnu bedre resultater med dit eksportsalg?

På uddannelsen Eksportsælger 2.0 får du fyldt din værktøjskasse op med effektive metoder og teknikker til at arbejde professionelt og målrettet med dit eksportsalg, og du får den nyeste viden på området.

Du bliver i stand til at bruge forskellige metoder til at analysere og vurdere eksportmarkeder, og du lærer at vælge de rette eksportformer og eksportmarkeder, at håndtere de væsentligste eksportbarrierer samt at udarbejde en effektiv go-to-market plan, der passer til netop jeres virksomhed.

Uddannelsen udbydes i samarbejde med Eksportforeningen og Cphbusiness. Du kan tage uddannelsen både i Kolding og København.

DKK 15.000 / 13.500
Navn:Eksportsælger august 2016
Tilskud: SVU max DKK 28.000 ­
Eksamen: Mundtlig m. projekt
Omfang: 10 ECTS point
Varighed: 8 dage

Der er undervisning kl. 9-16
d. 18.-19. august; 30.-31. august; 15.-16. september; 27.-28. september.
Medlemmer af Eksportforeningen DKK 13.500

­

Fleksibel uddannelse - uanset hvor du er

Uddannelsen er tilrettelagt fleksibelt. Det betyder, at selvom du har rejsedage, kan du stadig følge med, fordi der samles op via webinarer, ligesom en lang række præsentationer bliver stillet til rådighed digitalt og på video efterfølgende. Så uanset hvor i verden du befinder dig, kan du følge med på uddannelsen.

Samarbejde med Eksportforeningen

Uddannelsen til Eksportsælger er udviklet i samarbejde med Eksportforeningen, som også bidrager med gæsteundervisere og den nyeste viden på området.

Sebastian Schwarz
Mange danske virksomheder kunne eksportere meget mere. Derfor er Eksportforeningen gået ind i et samarbejde om eksportuddannelsen på IBA Erhvervsakademi Kolding.
Sebastian Schwarz
Chef for medlems- og direktionsservice i Eksportforeningen

Du lærer om:

 • Eksportstrategier og eksportformer
 • Markedsanalyse og valg af eksportmarkeder
 • Udvælgelse samt styring og motivering af agenter og distributører
 • Identifikation og validering af kundeemner
 • International key account management
 • Netværk, støtteordninger og samhandelsorganisationer
 • Eksportsalgets psykologi og kultur
 • Fremtidens vækstmarkeder.

Målgruppe

Uddannelsen er for dig, der arbejder praktisk eller strategisk med eksport og eksportsalg og ønsker at professionalisere og styrke dit arbejde samt få papir på dine kompetencer.

Niveau

Uddannelsen er baseret på faget Eksport og internationalisering, som er en del af Akademiuddannelsen i International handel og markedsføring. En akademiuddannelse svarer til en kort videregående uddannelse.

Økonomi & Tilskud

Der findes en række kompetencefonde, som kan give tilskud til din efteruddannelse. Det reducerer virksomhedernes udgifter til efteruddannelse.

Vidste du fx, at langt de fleste der er omfattet af en privat overenskomst på LO-området, har ret til gratis uddannelse?

Hvis du er i job, kan du også søge Statens Voksen Uddannelsesstøtte (SVU) til rigtigt mange af de uddannelser, du finder på IBA Erhvervsakademi Kolding.

Læs om økonomi og tilskud til din efteruddannelse

Optagelseskrav

Du skal have en gymnasial uddannelse, en grunduddannelse for voksne (GVU), en relevant erhvervsuddannelse (EUD) eller relevant uddannelse på tilsvarende niveau samt minimum 2 års relevant erhvervserfaring for at blive optaget.

Herudover optager vi ansøgere, der har andre uddannelsesmæsige forudsætninger, der kan sidestilles med adgangskravene. Desuden ansøgere, der efter en individuel kompetencevurdering vurderes at have realkompetencer, der svarer til adgangskravene.

Realkompetencevurdering

Har du viden og erfaringer, men aldrig fået et papir på det? Så bør du overveje at få lavet en realkompetencevurdering.

Realkompetencer er den viden, de færdigheder og de kompetencer, du på forskellig vis har erhvervet uden for det officielle uddannelsessystem, og hvis du får anerkendt disse kompetencer, får du et bevis.

Læs om realkompetencevurdering

Ansøgningsfrist

Daghold:
2 uger inden studiestart.

Aftenhold:
Tilmeldingsfristen fremgår af de enkelte hold

Hvis der er ledige pladser optager vi studerende helt frem til første undervisningsdag.

Kun hold med ledige pladser vises på hjemmesiden.

Afmeldingsbetingelser

Eventuel afmelding til uddannelsen kan ske gebyrfrit indtil 14 dage før undervisningsstart. Sker afmelding herefter og frem til uddannelsesstart, bliver du faktureret DKK 500,- i afmeldegebyr. Afmelder du dig efter uddannelsesstart faktureres det fulde beløb.

Ved dokumenteret sygdom,­ afslag på Statens Voksen Uddannelsesstøtte (SVU) eller afslag fra a-kasse/jobcenter ­kan afmelding ske gebyrfrit helt op til første undervisningsdag.

Undervisere

 • Jens Lassen
  Jens Lassen
  Indehaver af Ekspansion. Underviser i strategisk salg, eksportsalg, branche- og konkurrentanalyse.
 • Ulrik Dahl
  Ulrik Dahl
  Eksportforeningen. Indlægsholder om det kinesiske marked på Eksportsælger.
 • Jørn Vestergaard Jensen
  Jørn Vestergaard Jensen
  Kromann & Reumert. Indlægsholder om internationale samhandelskontrakter og finansiering på Eksportsælger.
 • Jens Hyldahl Bjerregård
  Jens Hyldahl Bjerregård
  Kromann & Reumert. Indlægsholder om internationale samhandelskontrakter og finansiering på Eksportsælger.
 • Philipp Schröder
  Philipp Schröder
  Århus Universitet. Indlægsholder på Eksportsælger.

Kontakt

Christian Bjerg
Eksportsælger er en professionel uddannelse. Undervisningen er virkelig god, og man møder nye mennesker og får et spændende netværk. Jeg kan især anbefale Eksportsælger til virksomheder, der har brug for lidt mere viden og erfaring, inden de skal ud på nye eksporteventyr.
Christian Bjerg
Global Account Manager, egetæpper A/S